Vakjury

Vakjury

Anneke Ammerlaan
Anneke is gespecialiseerd in de culturele en psychologische invloeden op ons eet- drink- en kookgedrag. Ze werkt als innovatiepartner voor de voedselsector. Ze produceerde meer dan 40 kookboeken en was een van de oprichters van AllerHande. Anneke is foodexpert en trendanalist bij Vision on Food

Bart Fischer
Met een moeder die yoga lerares is en geïnteresseerd in voeding, is biologisch eten met de paplepel ingegoten. Het was dan ook niet onlogisch dat hij zijn carrière bij Zonnatura startte en zich altijd bezig heeft gehouden met innovatie. Zowel bij Nutricia als bij Albert Heijn heeft hij zeker 1.000 producten en concepten ontwikkeld. Hij zat al eerder in de food- en health ingredients award committee Europe en ontwikkelt nog altijd concepten vanuit zijn eigen bedrijf, maar ook voor anderen.

Michaël Wilde
Michaël Wilde is sinds november 2019 directeur van Bionext, de brancheorganisatie voor de biologische sector. Daarvoor werkte hij 12 jaar als Duurzaamheid & Communicatiemanager bij Eosta BV (een distributeur van biologisch vers fruit en groente). Michaël is zeer deskundig op het gebied van biologische en eerlijke voeding.